Handelsbetingelser

Handelsbetingelser


Bestilling & Betaling

Ved afgivelse af bestilling og betaling via bankoverførsel, bekræfter du jævnfør gældende danske regler og EU-regler at overholde de forpligtelser, der er tilknyttet et køb via internet.

Beløbet overføres til:

Jyske Bank

Reg.nr. 7018

Kontonr. 1049837


Udenlandsk overførsel overføres til:

Swift: JYBADKKK

Iban nr.: DK7670180001049837


Når beløbet er indgået på kontoen, afsendes din bestilling. Er der bestilt varer, der ikke er lagervarer, bestilles disse varer først hjem fra producenten, når betaling er modtaget i bank. Alle udgifter bliver betalt af kunden. Vi gør opmærksom på at du ved denne betalingsform ikke er dækket af indsigelsesordningen.

Leveringstid er ca. 2-5 arbejdsdage eller efter aftale, efter din bestilling/betaling. Du vil blive orienteret løbende omkring status på din bestilling via e-mail.

Lande uden for EU

Alle varer til Færøerne, Grønland og lande uden for EU tillægges ikke dansk moms på 25%. Dansk moms fratrækkes automatisk.

Bestillinger afsendes først, når alle varer er på lager.

Annullering af bestilling

Annullering af en bestilling eller en vare kan ske, såfremt det bestilte ikke er afsendt.

Du kan inden 7 dage annullere hele ordren ved sende din ordrebekræftelse retur til denne email: info@fc1-14models.com.

Når din bestilling er annulleret, får du en bekræftelse på email.

Betaling via bankoverførsel

Har du betalt via bankoverførsel, bedes du oplyse navnet på din bank, dit reg.nr. og kontonr. så beløbet kan refunderes. Dette kan gøres i en email, da disse oplysninger ikke er følsomme.

Levering & Fragt

Alle varer sendes med GLS som pakkepost, og priserne er iflg. GLS Takster.

Forsendelse til EU lande er iflg. GLS takster.

Forsendelse til Norge og andre Non EU lande er iflg. GLS takster.

Gebyrer og udgifter for fortoldning tilføjes på faktura ved bestilling.

Ved afsendelsen vil du modtage e-mail med kopi af faktura (vedhæftet som PDF). Du får SMS og email fra GLS, så du kan følge din forsendelse efter den er afsendt af FC 1:14 Models ApS.

Leveringstid

Lagervarer afsendes typisk i løbet af ca. 2-5 dage. Er varen midlertidigt udsolgt, kan leveringstiden blive længere. Dette vil fremgå af den fremsendte status-mail.

Uafhentede varer hos GLS Pakkeshop

Varer, der ikke afhentes inden for fristen på 8 dage i GLS Pakkeshop, returneres af GLS til FC 1:14 Models ApS og det er dig der hæfter for retur-omkostningen. Ønskes varer fremsendt igen, tillægges der yderligere omkostninger.

Fortrydelsesret

Inden du returnerer en vare, skal du kontakte FC 1:14 Models ApS og aftale returneringen. Returseddel er vedlagt pakken, men kunden afregnes fragten inden tilbageførsel af et tilgodehavende. Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@fc1-14models.com eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Fortrydelse af en del af købet.  Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os påført den medleverede returseddel. Du skal selv betale for at pakken returneres (dette modregnes i tilbageførsel af tilgodehavende), og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Ved returnering af vare, kan vi tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Du skal under alle omstændigheder kontakte FC 1:14 Models ApS før du sender varen retur.

RETURADRESSE:

FC 1:14 Models ApS

Østerbyvej 3

6731 Tjæreborg

Danmark


Brug vedlagte returseddel på pakken.


Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig or original emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Varen sendes til:

FC 1:14 Models ApS

Østerbyvej 3

6731 Tjæreborg

Danmark


Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos FC 1:14 Models ApS og opbevares i fem år eller så længe regnskabsloven kræver det, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med data behandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige er FC 1:14 Models ApS. Oplysningerne anvendes ikke til markedsføring, nyhedsbreve, nyhedsmail eller lignende, ligesom de heller ikke videregives eller overdrages til tredjepart.

Dine bankoplysninger opbevares ikke af FC 1:14 Models ApS ligesom FC 1:14 Models ApS ikke kan se disse oplysninger.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@fc1-14models.com.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@fc1-14models.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg


naevneneshus.dk


Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Standardfortrydelsesformular (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) til: FC 1:14 Models ApS, Østerbyvej 3, 6731 Tjæreborg, Danmark, info@fc1-14models.com

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

Formularen sendes til: info@fc1-14models.com

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________

Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________

Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 16.11.2021

FC 1:14 Models ApS    -    Østerbyvej 3, 6731 Tjæreborg, Danmark    -    E-mail: info@fc1-14models.com    -    CVR-nummer: DK42738387