PASSION FOR AT SKABE OG UDVIKLE

Vi skaber naturtro 1:14 modeller til kørende materiel, som ikke er set i modelverden før, med fokus på høj kvalitet i hele processen. "Det skal bare være i orden!"

Vi hjælper med at skabe den virkelige verden i skala 1:14

Vi er passionerede omkring at udvikle, designe og skabe nyt udstyr til lastbiler, trailere og entreprenørmaskiner i skala 1:14, som endnu ikke er set i modelverdenen.

Interessen for modeller af rullende materiel, er en gammel drengedrøm om, at gøre modelverdenen så naturtro som muligt, og startede med, at ombygge Matchbox biler og bygge div. udstyr på disse køretøjer.

Vi bruger vores erfaring, til udvikling af udstyr i skala 1:14, efter mange års arbejde som smed og tekniker inden for opbygning, beregning, design og konstruktion af specialkøretøjer med kraner og øvrigt hydraulisk udstyr, til brug for transportsektoren samt elselskaber. 

Fascinationen, af at udvikle nyt og få mekanikken til at virke, er drivkraften og motivationen i vores familiedrevet virksomhed FC 1:14 Models ApS. Vi kan simpelthen ikke lade være!


Vi går højt op i at skabe kvalitetsprodukter

Derfor er vores produkter:
  • CE mærket i henhold til maskindirektivet
  • Designbeskyttet
  • 100% dansk produceret i gode materialer.

Vores team

Har du spørgsmål eller sidder du med idéer og ønsker til nyt udstyr eller tilbehør, i skala 1:14, som endnu ikke findes på markedet, så kontakt os endelig og få en snak. Vi glæder os til at snakke med dig!

Hans Frausing Sørensen

udvikler og direktør

Erika lund sørensen

medejer og Bogholder

karina frausing bennedsen

Fotograf og marketing

connie frausing sørensen

lager og blæksprutte